Recenze na Tělové mléko od Dermacol

13. října 2013 v 16:29 | Sophié |  Recenze ♥
Ahoj! ♥ Vítám Vás u dalšího článku. Bude oto pro změnu recenze na tělové mléko od dermacol. Doufám že se Vám bude líbit, tak jdeme na to :)



Tohle tělové mléko jsem dostala na Vánoce v sadě byl k tomu ještě sprcháč. Je to moje nejoblíbenejší tělové mléko protože miluju meloun. Moc toho od dermacolu nemám spíše od nivea nebo od Avonu. Ale tohle je prostě boží. Má 200 ml, cena se pohybuje okolo 100 kč. Krásně voňí na mě až příliš sladká vůně ale né že by mi nějak vadila :) Hned se vstřebá a nemastí. Mám pak strašně jemnou pokožku. Vůňě vydrží dlouho. Když se večer osprchuju a namažu se ráno ještě cítím vůňi.
Prostě tahle edice se dermacolu povedla a to víc než hodně! Tak jsem se do toho zamilovala že se musím podívat jestli to někde nenajdu a když jo tak rozhdně kupuji další vůně! A hodnocení?
+ Krásný vůně
+ hydratace
+ cena
+ vstřebávání
Tak tohle byla recenze, já vím že recenze moc psát neumím prostě na to nejsem. :)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 VinsSs | Web | 13. října 2013 v 16:44 | Reagovat

Vyzerá byť pekný :3 .. Taktiež milujem melón :3 .. A recenzia je napísaná podľa mňa pekne :)

2 Žanet | Web | 13. října 2013 v 17:32 | Reagovat

Taky si tě přidám ;)))) máš krásný blog :) + já mám pistáciový :'3

3 Petey | E-mail | Web | 13. října 2013 v 18:03 | Reagovat

Náhodou, recenze se ti povedla :) Přesně to stejné tělové mléko jsem měla doma :D Strašně krásné voní :3

Děkuju za přidání do oblíbených :) Moc si toho vážím!

4 Pagess | Web | 13. října 2013 v 18:46 | Reagovat

Už jsem o těhle mlécích slyšela, sama jsem měla jedno růžové v ruce a bylo supeer!

5 Adele | E-mail | Web | 13. října 2013 v 19:44 | Reagovat

Tak to mě zaujalo, myslím, že se po něm v drogérce poohlédnu :) Já mám od Dermacol peeling na obličej a moc hezky voní a mám ho ráda. Btw nechtěla bys spřátelit? Nemůžu tady nikde najít nějakou přihlášku... :-)

6 Fido | Web | 14. října 2013 v 14:22 | Reagovat

Ahoj :-) Brouzdám po blogách a pročítám si články a u tebe mě velmi zaujmul podzimní kabátek tvého blogu :-) Moc se mi to líbí :-) Přeji krásný den :-)

7 Monika Ošívková | Web | 14. října 2013 v 18:46 | Reagovat

Měla jsem to samé, ale jako sprcháč.. to tak nádherně vonělo!! :D :)

8 Žanet | Web | 18. října 2013 v 15:46 | Reagovat

Sophie, nominovala jsem tě na Liebster Award Tag, pokud nebudeš chtít odpovídat nic se neděje ;))
http://beautiful-sound.blog.cz/1310/liebster-award-tag-1

9 Zoey* | Web | 20. října 2013 v 11:06 | Reagovat

Zní to moc hezky :P ale mám radši takovýty nepřevoněný :D

10 Dalida | 3. května 2016 v 8:56 | Reagovat

Přípravky na mastnou pleť:

http://www.lampone.cz/mastna-plet/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama